måndag 4 januari 2010

dagens händelser

de är något konstigt me lukas. som ni vet la vi han ganska tidigt igår. och han sov till kl 12 idag. var tvungen att gå upp och kolla så han levde. så väckte han och gick ner. då hade han till och med bajsat och då brukar han skrika tills man hämtar han. men inte ett ljud har han gett i från sej. eller så har han en "sov period" ja nu mera vet jag inte längre hur han är när han är normal. eftersom han inte orkar så mycket längre.

som igår hoppa han i soffan. och han var anfådd =/ klarar max vara vaken 5 timmar sen är han dödstrött. är de något att vara orolig över???


hostan är kvar men inte hostat inatt. men på dagen har de varit en del.


sen idag tog vi en tur till affären och sen till lina och sebbe på fika.
så jag och lina prata lite om hostan "ovanligt" neh. vi har ju de ganska dragit på en del ställen. och är ju en stor temperatur skillnad mellan övre och undre våning. kanske de som gör de. får se om d blir bättre sen när vi flyttat

så lukas och sebbe lekte. och lukas var så trött sen när vi åkte hem. sen gjorde vi köttbullar och makaroner mumms så gott.


idag har jag packat ner alla julsaker inte gardinerna än. och packat alla resväskor me kläder. packat ner de mesta i sovrummet och lukas rum.

ska försöka ta och hämta lite mer lådor imon. så mö skit man äger

2 kommentarer:

Malin sa...

¨stackars ´lukas.. jag tycker du ska kolla upp det ordentligt. men ni hade väl en tid på sjukhuset?? de säger ju man ska komma in om barnen inte är sig själva.. tycker inte han borde bli anfådd av att hoppa om det inte är nått annat :/ hoppas det löser sig snart i alla fall!! :)

Karin sa...

ja jag ringde idag och fick tid halv 4. och som vanligt så är det inget fel på han. är ganska trött på detta nu, men har ju tid i skene den 26jan. men han skulle se om man kunde få en tidigare tid. hoppas på detta. vet inte vad jag ska göra snart. men han sa att det var helt normalt att sova så mycket/länge och bli anfådd. =/ så får väl tro dom, har ju inte så mycket val igentligen.