måndag 9 mars 2009

lite uppdateringar

ihelgen var vi i hedared hos jenny och jimmy, åkte fredag kväll.
martin och jimmy åkte till ulricehamn sen för att åka skidor/snowboard. martin har då aldrig stått på ett par skidor innan. och jag jenny och lukas var hemma. el senare åkte vi till knalle och handla lite till lukas. fick 2st mössor och 2 leksaker och jag köpte en kokbok.

sen träffa vi killarna på hemmakväll. det hade gått rikitgt bra. martin vurpa en gång. och nu är han helt såld på skidor. så nu ska han köpa det och vi ska göra skidsemestrar me jenny och jimmy. får väl se om jag me blir lika såld nästa gång. blir väl om 1-2 år kommer ju få åka pulka me småttingarna.

nu har jenny fått en ganska stor mage såå sött. och hon känner den mer och mer. nu vill jag me vara gravid det är ju så mysigt. hon kan inte heller fatta hur den får plats. neh du det är inte lätt att förstå. inte så långt kvar nu. roligt. hon sa nått tråkigt att man kommer inte få hälsa på bb längre. bara papporna får komma. och är dom förskylda så får dom inte komma heller. nått virus som nyfödda inte klarade av el vad hon sa. jaja det återstår att se.

sen igår åkte vi och handla stor handla verkligen. sen åt vi lite mat hos martins föräldrar.

och nu sover lukas och jag ska kolla film. hej hej

Inga kommentarer: