torsdag 19 mars 2009

idag har det inte hänt mycket, som alla andra dagar. =P eller det beror väl på hur man ser det. hinner inte med så mycket. busar och gosar mest hela dagarna med plutten.

som idag har jag fått plocka sten ur hans mun 2ggr. så otroligt snabb. märker ju på han om han gör nått han inte får. han blir tyst. =P men han tycker nog det är skönt att tugga på stenarna. men gillar inte att han gör det ändå. dom är ju verklgen utte pyttesmå. + att dom ligger på en svart matta i hallen. så fattar inte hur han ser dom.

idag har vi varit ute och gått en sväng. tvättat och packat.
ang tvätten. en glittrig tröja råka komma med i tvätten, så all svart tvätt blev glittrig. så tjusigt =P ska nog slänga den toppen. annvänt den 1 gång. men hatar verkligen glittret. sitter ju inte kvar för 5 öre.

har även tagit bort åkpåsen på vagnen och satt dit en dyna. så nu får han åka me en tjock filt istället. kommer det vara så här varmt framöver. (som det säkert inte kommer va nu när jag har bytt) så kokar han nog ihjäl i åkpåsen. ser så liten ut nu när han inte har åkpåsen =P

måste ta och åka och kolla en ny barnvagn. till en lite mindre. men vill fortfarande ha han vänd mot mej. eller så är han stor nog att sitta framåt. jag vet inte. gillar att gå och prata me han när vi är ute och går.

imon slutar martin runt 12-13 sådär, först ska han till bilprovningen. får hålla tummarna på att det inte blir allt för mycket fel. sen så ska vi packa bilen full. och jag och lukas åker till mamma, och martin och jimmy till branäs.

neh nu ska jag kolla lite tv. och läsa lite. har inte hunnit läsa något idag =( läser nog ut den om någon dag.

Natti Natti

Inga kommentarer: