söndag 29 november 2009

akuten

ja igår så var martin iväg på fest hos en kompis.


och lukas vakna och bara skrek och skrek. kl var väl runt halv 11. så ringde 1177 för nu får de vara nog.

så dom bad oss åka in. ringde min bror så han körde mej och lukas och hämta upp martin

så väl på akuten så skrev vi in oss och satte oss och vänta och vänta. var en annan lukas där oxå

så när dom ropa upp honom sa jag att de finns bara en lukas och de är lukas wåkerås.dom andra har gått. oh hon kolla konstigt på mej och fråga när han är född.

då visa de sej att dom tappat bort lukas papper. så i drygt 3 timmar har vi suttit och väntat ionödan. så fick skriva in oss igen.

fik då ett rum, men när kl var runt 2 så sa vi att nu går vi hem,lukas är så trött och sa att vi skulle ringa imon. men så sa hon att läkaren skulle ta oss.

happ så vi gik in igen. sen efter drygt 1 timme. så hade inte läkaren kommit. och jag sa neh nu går vi hem. jag orkar inte mer. så då gick vi och sa samma sak igen och gick ut. han gå en bit innan en sköterska kom springande och sa att vi kan väl vänta en stund till och att hon skulle ta läkaren i örat

sen gick vi in igen. och vänta och vänta. ca 1 timme till. till slut kom läkaren tog 5m för han och sa att han har halsfluss, öroninflammation och ögoninflamation.

så jag var så arg och trött. väntat så läänge för något som går så fort. sen så ringde vi taxi och han körde hem oss. vi hann inte mer än sätta lukas i bilen innan han sov.

så kl 4 var vi hemma. fik inte änns byta blöja på plutten, la han i sängen och han la sej på sidan och drog snuttis över sej. bädda ner han med täcket. och han somna så gott.


uscha hatar akuten.

Inga kommentarer: