tisdag 15 december 2009

läkar besök

ja idag ringde jag och fråga lite om att lukas fortfarande hostar fast han ätit antibiotika. och hon sa att de är lika bra att kolla upp detta. så idag kl 13 så var vi på vårdcentralen i kinna.

och han sa att han var röd och irriterad i halsen. tog halsprov men visade inget.
+ att lukas inte äter. så han skickade en remiss till barn i skene. dom kommer väl även göra en allergi utredning (hoppas verkligen detta) men kan ta 1-2 månader innan vi får tid eftersom det inte är akut. hoppas verkligen att detta är ur världen snart.orkar inte längre. lukas vaknar mer eller mindre varje natt och hostar. och morgonen är värst.


han sa även att jag ska försöka koppla hostan till något. vilka tidpunkter, vart vi är. luftfuktighet. osv

men som jag sa att det är lixom i våran vardag så tänker inte på att han hostar, har blivit en vana. men får skriva ner och föra anteckningar varje gång.=P

och imorses vägra han välling. men fick en smörgås på dagis. sen gick vi och köpte massa vantar. så nu kan de inte försvinna, =) ska köpa vanthållare med men fanns bara röda. så får kolla vidare

sen gick vi och fika. han sov ju nån timma när vi gick från vårdcentralen till kinna. han fick 1 mer 1 pepparkaka. men så stod han och ynkla sej och peka på struvorna. så då fick han 1 sådan. (ätit sådana hos min bror) men han åt inte mycket av varken pepparkakan eller struvan, men drickan drack han upp.


men en på dagis gav mej lite råd om lukas matvägran så ska testa detta. vill ju att han ska äta riktigt. men mer än att erbjuda mat kan man inte göra.


så håller tummarna på att detta kan bli bra snart.

Inga kommentarer: