onsdag 26 november 2008

godmorgon i stugan

somnade ganska tidigt igår, skönt. vet faktiskt inte när lilleman vakna. men byta blöja behövde man göra iaf. sen fick han lite mat. och låg sedan i våran säng och "kröp" runt. sen vi 9 fick han en tallrik gröt. mums, så nu sitter han i mitt knä och pillar på allt. =) nyfiken i en strut.


jag och martin har tänt ljus över allt. ville ha lite mys och lite varmare. annars har vi väl bara spelat. eftersom vi inte har tv. inte haft på ett bra tag. men hyresvärden har inte varit hemma på några dagar och svarar inte i tele. blir väl så att man vet att dom bor bara några meter bort, så då kan man gå och säga till när som helst.

dom ska ju flytta till ett hus som dom byggt. så vet inte om dom har flyttat än. vet heller inte om lägenheten är uthyrd. är ju på 6rok så är ju inte vem som helst som tar en sådan. jaja nog om det


håller även på att tvättar och när jag skulle gå ner så höll jag på att slå ihjäl mej, hehe har ju stentrappa utanför och det var is på den. men var även vatten på. samma sak ner till tvättstugan. och var inte beredd på det, har ju lite obalns när man bär en tung tvättkorg. tur är för snabba reflexer =)

Inga kommentarer: